Kennismaken


Even voorstellen

Hoi, ik ben Joost! 

Uw persoonlijke makelaar die u graag helpt uw dromen waar te maken.

Ervaring

Voordat ik als zelfstandig makelaar aan de slag ging heb ik de kneepjes van het vak geleerd bij een grotere makelaardij. Hier was ik vooral bezig met de verkoop van woningen en kreeg zo goed zicht op het aanbod op de woningmarkt en het makelaarsvak.

Persoonlijk

Na ruim 14 jaar in dienst werd het tijd mijn vleugels uit te slaan en de vrijheid op te zoeken. Sinds de oprichting van Joost van Hengel Makelaars geniet ik ervan mijn cliënten te bedienen op mijn manier: ik ben geïnteresseerd in de klant als mens en heb de ambitie de klant van begin tot eind naar volle tevredenheid van dienst te zijn. Het kopen of verkopen van een huis is immers vrijwel altijd iets dat mensen persoonlijk raakt. Ik ben hier dan ook graag op een persoonlijke en toch professionele manier bij betrokken.

Rotterdams

Ik houd ervan efficiënt te werken en direct aan de slag te gaan, zodat de klant nooit onnodig lang op resultaat hoeft te wachten. Als makelaar voel ik mij dan ook als een vis in het water in het Rotterdamse ondernemersklimaat: met opgestroopte mouwen gaan we het gewoon dóen!

Joost van Hengel

Kopje koffie?

Het lijkt me leuk ook met u persoonlijk kennis te maken. Ik informeer u graag geheel vrijblijvend over mijn werk als makelaar en taxateur in de regio Rotterdam. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kennismaken met mij?


  De ingevulde persoonsgegevens gebruiken wij alleen waarvoor zij bestemd zijn. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie

  "Ik heb de dienstverlening van Joost als zeer prettig en kundig ervaren. Snelle reactietijden, duidelijke uitleg en tijd nemen voor mij als klant hebben bijgedragen aan een vertrouwd en waardevol gevoel. Joost kent de markt zeer goed, is in staat zeer breed advies te geven en is bereid voor een specifieke casus te onderzoeken welke kansen en mogelijkheden er zijn."


  - Martijn Hoogendam

  Bahialaan 100

  3065 WC Rotterdam

  06 - 45778488 / 010 - 3330899

  info@joostvanhengel.nl

  Social Media