Aankopen


Aankopen

Professioneel geholpen bij het hele proces

''Hoe koop ik een woning samen met een aankoopmakelaar?''

Stap 1

Een kopje koffie.

Voordat we het aankoopavontuur aangaan, is het belangrijk eerst alle wensen en mogelijkheden op tafel te krijgen. Dat doen we onder het genot van een bakje koffie: bij u thuis of bij ons op kantoor.

Stap 2

Op zoek naar uw droomhuis.

Gaan we samen op zoek of hebt u uw droomhuis al gevonden? Joost gaat mee voor een bezichtiging om te zien of het, naast een leuk huis, ook een goede koop is.

Stap 3

Een goed advies.

Door zijn ervaring ziet Joost niets over het hoofd bij zijn onderzoek naar de staat en situatie van de woning. Hieruit rolt dan ook een volledig advies, waardoor u weet wat u koopt.

Stap 4

Een goede deal

Joost stapt met een nuchtere blik de onderhandelingen in en komt er met de meest voordelige deal uit. Zo wordt de prijs niet beïnvloed door de emotie van de koper.

Stap 5

De hypotheek.

Nadat we een goede hypotheekadviseur hebben gevonden zorgt Joost ervoor dat ook deze fase volgens de afspraken verloopt.

Stap 6

Droomhuis wordt uw huis.

Joost leest de akte van levering en de eindnota door. Klopt alles? Op naar de dag van de overdracht voor de eindinspectie van het huis. Stelt deze ons tevreden? Dan gaan we door naar de notaris voor de levering en sleuteloverdracht.

Gefeliciteerd! Uw toekomst kan beginnen.

De voordelen van een aankoopmakelaar in de regio Rotterdam.

U bent toe aan een nieuwe woning. Bij het vinden daarvan en bij het aankoopproces komt heel wat kijken. Misschien vraagt u zich af wat daarbij het nut van een aankoopmakelaar kan zijn. Wegen de voordelen op tegen de kosten? Hieronder vindt u alle voordelen van Joost, uw aankoopmakelaar in Rotterdam en omstreken, op een rijtje.


Wat doet een aankoopmakelaar?

1

Uitvoeren juridisch.onderzoek:

denk aan zaken als erfpacht, erfdienstbaarheden en.publieksrechtelijke beperkingen.

2

Verzamelen bodeminformatie:

is de grond vervuild of zijn er funderingsproblemen bekend?

3

Controleren bestemmingsplan:

voor welke doeleinden mag u het pand gebruiken? Mag er een flat voor uw huis worden gebouwd?

4

Controleren.van de.maatvoering:

klopt de informatie in de omschrijving met de maatvoering in de praktijk?

5

Beoordelen bouwkundige.staat:

zijn er gebreken die je op het oog niet ziet? Is er een bouwtechnische keuring nodig?

6

Nakijken koopovereenkomst:

klopt de overeenkomst met de afspraken die tijdens de onderhandelingen zijn gemaakt?

De helicopterview van de Rotterdamse aankoopmakelaar

Het grote voordeel van het samenwerken met aankoopmakelaar Joost is dat hij continu het totaalplaatje overziet. Door zijn ervaring in onder andere Rotterdam, Capelle, Krimpen en Nieuwerkerk aan den IJssel kent hij de verschillende plaatsen en wijken op zijn duimpje en weet hij exact wat de plus- en minpunten van de verschillende locaties zijn. Verder verzamelt hij alle informatie over het te kopen huis en brengt op basis daarvan advies uit, waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Rotterdamse nuchterheid

Daarnaast is Joost een echte Rotterdamse aankoopmakelaar: handen uit de mouwen en to the point. Het inschakelen van de aankoopmakelaar is dan ook een investering die zichzelf dubbel en dwars terugverdient.

Nu even zonder roze bril

De aankoopmakelaar is niet emotioneel betrokken bij de aankoop van de woning. Hij zal zich dan ook niet laten leiden door emoties en kan een realistisch bod uitbrengen.
Zo weet u zeker dat u een verstandige deal sluit.

Dik tevreden!

“Toen ik op zoek ging naar een huis had ik een duidelijk en specifiek doel voor ogen. Hierdoor zat ik me eigenlijk blind te staren op een bepaalde woning. Joost van Hengel heeft mij echter gewezen op de woning die ik uiteindelijk gekocht heb. Op het eerste gezicht dacht ik dat dit een minder goede optie was. Nu, achteraf en alles bij elkaar gezien, kan ik niet anders concluderen dan dat hij volledig gelijk had.

Ik ben bijzonder blij met de woning die ik nu heb en ben Joost van Hengel ontzettend dankbaar voor het advies en de hulp! De makelaar was heel flexibel, en de enige horde in het maken van afspraken was mijn eigen agenda.

Deskundigheid blijkt wel uit hetgeen hierboven beschreven is. Wat betreft onderhandeling en resultaat ben ik dik tevreden: ik geloof niet dat hier meer uit te halen was.”

Bahialaan 100

3065 WC Rotterdam

06 - 45778488

info@joostvanhengel.nl

Social Media